RO EN
Coșul este gol

ENERGOUTILAJ: Venituri de 8,6 milioane de lei in trimestrul III

Energoutilaj SA, din Bucuresti, societate infiintata in anul 1949 si specializata in inchirierea de utilaje (in special macarale mobile de mare tonaj), a inregistrat - in perioada ianuarie-septembrie 2009 - o cifra de afaceri neta de aproximativ 8,6 milioane de lei, in scadere cu 13,4% fata de intervalul similar din 2008, cand nivelul acesteia a fost de peste 9,9 milioane de lei.
Potrivit reprezentantilor companiei, in primele 8 luni ale anului trecut piata constructiilor a consemnat o diminuare cu 13,3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2008. Astfel, reducerea volumului de constructii a avut ca efect cresterea concurentei si micsorarea tarifelor de inchiriere, factori care au influentat negativ activitatea firmei. De asemenea, in trimestrul al treilea din 2009 s-a constatat si o sporire a perioadei de incasare a creantelor comerciale in sectorul de activitate specific societatii. Din totalul cheltuielilor, ponderea cea mai mare a fost reprezentata de personal (28%). Informatii suplimentare, la www.energoutilaj.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter