RO EN
Coșul este gol

BALFOUR BEATTY: Contracte de peste 14 miliarde lire sterline

Balfour Beatty, cel mai important antreprenor din Marea Britanie, a publicat, recent, raportul financiar ce contine rezultatele financiare preliminare aferente anului trecut. Conform acestuia, concernul a obtinut venituri totale de 8,95 miliarde lire sterline, in crestere cu 8% fata de 2008. Cifra de afaceri totala a grupului - incluzand si veniturile provenite din parteneriate tip joint-venture sau alte diverse asocieri pentru executia de proiecte - a insumat 10,33 miliarde lire sterline, majorarea fiind de 9% comparativ cu 2008 (9,48 miliarde lire sterline). "Valoarea portofoliului de contracte / comenzi a sporit, de asemenea, in 2009, ajungand la 14,1 miliarde lire sterline si contribuind decisiv la evolutia pozitiva a afacerilor la nivel international. De asemenea, achizitia firmei Parsons Brinckerhoff (PB), una dintre cele mai mari companii globale specializate in lucrari de infrastructura, a reprezentat un demers strategic pentru obiectivele ulterioare ale Balfour Beatty. Datorita acestor realizari suntem optimisti in ceea ce priveste viitorul propriilor afaceri, chiar si in contextul in care cererea de pe piata nu va reveni considerabil", a declarat Ian Tyler, presedinte al holdingului.
Compania desfasoara operatiuni in domeniul constructiilor din Marea Britanie, SUA, sud-estul Asiei si Orientul Mijlociu. Conform reprezentantilor grupului, anul trecut s-a semnalat o revenire a sectorului constructiilor de cladiri din SUA, venituri importante provenind si din continuarea lucrarilor la autostrada M25 din Anglia. In acelasi timp, afacerile subsidiarelor din regiunea Asiei au sporit, de asemenea, volumul de lucrari crescand cu 10% in Hong Kong ca urmare a contractelor semnate de compania Gammon. Perspecitvele pentru anul acesta sunt pozitive, Balfour Beatty estimand noi majorari ale cifrei de afaceri. Informatii suplimentare, la www.balfourbeatty.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter