RO EN
Coșul este gol

SINIAT l-a numit pe Tanguy Vanderborght in functia de CEO in Romania si Polonia

Siniat, parte a grupul belgian Etex, producator si furnizor global de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, l-a numit pe Tanguy Vanderborght in functia de CEO al operatiunilor din Romania si Polonia. Numirea noului manager, alaturi de deschiderea, in luna octombrie 2015, a fabricii Siniat de la Turceni, fac parte din strategia grupului belgian de a-si consolida prezenta in pietele din regiune.
Tanguy Vanderborght se afla la conducerea Siniat Polonia din anul 2012, si, incepand din acest an, il inlocuieste pe Marc-André Fritsche la conducerea Siniat Romania, dupa un mandat de patru ani. Noul manager face parte din echipa Etex de 20 de ani, iar in ultimii 15 ani a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul grupului, precum: director financiar al diviziei Siniat din Avignon, director financiar al diviziilor Europene si Internationale din Bruxelles si director general al Siniat Varsovia.
In noua pozitie, Tanguy Vanderborght va fi responsabil de cresterea companiei si deservirea clientilor din pietele est-europene.
Tanguy Vanderborght a absolvit Universitatea Catolica din Louvain (Belgia) si Facultatea de Administrare a Afacerilor din Lima (Peru). Totodata, a urmat cursurile Scolii de Management Leuven Vlerick - Gent din Flandra si Programul Executiv INSEAD, care a avut loc in Franta si Singapore.
***
Siniat este unul dintre liderii locali in solutii pentru constructii, in Romania avand doua fabrici, in care produce placi de gips-carton (la Turceni, judetul Gorj) si ipsos (la Aghiresu, judetul Cluj). Fabrica de la Turceni a fost deschisa oficial in luna octombrie 2015, in urma unei investitii de 50 milioane de euro, fiind cea mai mare fabrica de placi de gips-carton din tara noastra. Inaugurarea acestei fabrici pozitioneaza Siniat Romania drept singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrica, in acest fel ajutand la protejarea mediului inconjurator si contribuind la sustenabilitatea pe termen lung a propriilor operatiuni. Compania furnizeaza produse si sisteme de gips-carton pentru numeroase proiecte, precum: sali de cinema, industria hoteliera, cladiri de birouri, spitale, institutii de invatamant si facilitati sportive, centre comerciale si rezidentiale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter