RO EN
Coșul este gol

PPG Industries: Crestere de 11% a veniturilor in trimestrul al doilea

Concernul american PPG Industries, ce deruleaza activitati in diverse domenii, printre care si cel al materialelor de constructii, a inregistrat, in trimestrul al doilea al acestui an, venituri totale de 3,45 miliarde USD. Rezultatele au reprezentat o crestere de 11% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita majorarii cantitatilor livrate. Din punct de vedere al distributiei regionale, a fost consemnata continuarea evolutiei optime a afacerilor de pe pietele in curs de dezvoltare din zonele Asia-Pacific si America Latina. Livrarile din China continua sa inregistreze recorduri pozitive, acestea detinand o cota de 97% din veniturile obtinute in regiunea Asia-Pacific. Cifra de afaceri din Europa a sporit usor in intervalul analizat, pe fondul unei redresari moderate a economiei, previziunile pentru a doua jumatate a anului fiind optimiste. Cererea de pe pietele din SUA si Canada a continuat trendul puternic ascendent, datorat revenirii sectorului industrial. Totusi, incasarile provenite din sectorul constructiilor s-au diminuat fata de nivelul din 2009. Aproape toate diviziile grupului au raportat majorari ale veniturilor, singura exceptie fiind constituita de segmentul de vopsele pentru aplicatii arhitecturale, care a inregistrat o reducere de 5% in trimestrul al doilea a.c., pana la valoarea de 500 milioane USD. Astfel, livrarile de materiale performante pentru acoperire au sporit cu 4,7% (pana la 1,1 miliarde USD), iar cele de vopsele industriale au insumat 939 milioane USD (+27%). Cresteri semnificative au fost raportate si de diviziile de sisteme speciale de finisare (+18%, pana la 301 milioane USD), produse chimice (+13%, la 360 milioane USD) si sticla (+19%, la 247 milioane USD).
In Romania PPG Industries livreaza vopsele industriale prin intermediul companiei Amro Agency, unic importator si distribuitor al produselor din gama Armcoat din anul 2006. Materialele sunt utilizate pentru protectia anticoroziva in diverse domenii (constructii, industria chimica, energetica, transporturi etc.). Informatii suplimentare, la www.ppg.com; www.amercoat.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter