RO EN
Coșul este gol

IZOCAM: Crestere de 15% a vanzarilor din primele trei luni ale anului

Producatorul de materiale termoizolatoare Izocam Ticaret ve Sanayi AS (din Turcia) a raportat, in primele trei luni ale anului trecut, o cifra de afaceri de 50,9 milioane de lire turcesti (1 TRY = 0,52 EUR, conform cursului valutar la zi), in crestere cu 14,9% fata de aceeasi perioada din 2009 (44,3 milioane TRY). Activitatile grupului includ fabricarea si comercializarea unei game diversificate de produse specifice, precum: vata de sticla / bazaltica / minerala, polistiren extrudat, panouri termoizolante, elemente de compartimentare etc.
Rezultatele din intervalul analizat au fost influentate, in principal, de stabilizarea pietelor financiare la nivel international. Din punct de vedere al zonelor de desfasurare a activitatii, cele mai importante vanzari au fost realizate in Turcia (41,16 milioane TRY), in timp ce exporturile au insumat 12,9 milioane TRY; discounturile si produsele returnate s-au cifrat la 3,14 milioane TRY. Izocam este membra a grupului Koc, cel mai mare concern din Turcia, care coordoneaza activitatea a 108 de societati. Produsele Izocam sunt importate si in Romania, cei mai importanti colaboratori autohtoni ai concernului fiind firmele Swisspor (din Ploiesti), Kronmat (Brasov), Midart si Eurotabros, din Bucuresti. Informatii suplimentare, la www.izocam.com.tr

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter