RO EN
Coșul este gol

Etex Building Performance l-a numit director industrial pe Cristian Moldovan

Etex Building Performance (Siniat Romania), producator de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi si parte a Grupului Etex, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii si pionier in domeniul constructiilor usoare, are un nou director industrial. Cu o experienta de 3 ani si jumatate in cadrul Etex Building Performance SEE, domnul Cristian Moldovan a preluat functia de Director Industrial dupa ce in ultimii doi ani a ocupat pozitia de Manager al fabricii de ipsosuri, gleturi si tencuieli de la Aghiresu, judetul Cluj. In calitate de manager al fabricii de la Aghiresu, Cristian Moldovan a coordonat proiectul de modernizare al instalatiei de insacuire si paletizare, procesul de implementare de echipamente noi pentru dezvoltarea gamei de produse, modernizarea sistemelor de filtrare, necesare pentru a crea un mediu de lucru mai sanatos si dezvoltarea noii cariere de la Dumbrava. Absolvent al Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, Cristian Moldovan s-a bucurat, de asemenea, de 3 ani de experienta internationala dobandita in Arabia Saudita.
“Cunostintele acumulate in cei 18 ani de cand activeaza in domeniu, viziunea, dorinta de a inova dublata de capacitatea de a inspira si de a motiva fac din Cristian Moldovan candidatul perfect pentru acest post” a spus Andrei Popa, CEO SEE al Etex Building Performance. “Inovatia sta la baza strategiei de business a Etex, iar Cristian Moldovan are atitudinea si viziunea necesare pentru a orienta, din pozitia de director industrial, echipa si afacerea Etex catre succes.”
“Sunt onorat de increderea primita,” a spus Cristian Moldovan, Director Industrial Etex Building Performance. “Strategia de business a Etex este una de succes, iar asta, alaturi de o echipa foarte bine pregatita si motivata din care ma bucur ca fac parte, face din Etex un actor capabil sa se impuna intr-un mediu in permanenta schimbare cum este piata materialelor de constructii.”
Continua evolutie din sectorul constructiilor atrage dupa sine nevoia de a inova in permanenta, ceea ce presupune un efort continuu pentru promovarea talentelor orientate catre performanta. Succesul Etex in a raspunde cerintelor tot mai diverse ale pietei este vizibil in numarul mare de produse inovatoare lansate in ultimii 4 ani, iar meritul se datoreaza in cea mai mare parte echipei pe care am inchegat-o de-a lungul anilor. Extrem de motivata si capabila, aceasta echipa a contribuit fundamental la indeplinirea viziunii noastre de a crea solutii si materiale pentru constructii mai sigure si mai sustenabile.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter