RO EN
Coșul este gol

ARMSTRONG estimeaza scadere pe piata de tavane casetate, in 2012

Piata nationala de tavane casetate se va situa, in acest an, pe un trend descendent opus cresterii realizate in 2011, potrivit datelor companiei Armstrong Building Products Romania, filiala autohtona a grupului american Armstrong World Industries. Estimarile negative sunt fundamentate pe existenta unui numar redus al proiectelor de cladiri de birouri, unitati sanitare si centre comerciale care vor fi definitivate in 2012, acestea reprezentand principalele domenii de utilizare a tavanelor casetate. Recent, societatea a organizat evenimentul Armstrong Grid Games 2012, un concurs national al montatorilor de tavane casetate, pentru promovarea si incurajarea antreprenorilor locali specializati si a produselor furnizate de Armstong. In competitie s-au inscris 21 de echipe a cate doi montatori, castigatori fiind reprezentantii companiei Menatwork Construct (Teisanu Gabriel si Aron Gheorghe), care au realizat montajul propus de organizatori in 8:17 minute, in contextul in care media timpilor realizati de participanti a fost de 12 - 14 minute. Pe locul al doilea s-au clasat reprezentantii Ergorom Construct Specialists (Jitaru Constantin si Avarvarei Catalin), pozitia a treia fiind ocupata de Ideea Plus (Polat Meulut si Badita Gheorghe Marian). Pe langa premiile oferite de organizatori, cele trei echipe vor reprezenta Romania la concursul similar pentru zona Europa Centrala si de Sud, ce va avea loc in Serbia, la Belgrad, in perioada 13-14 septembrie 2012. La inceputul lunii august a.c. Armstrong Romania va organiza o competitie asemanatoare celei de la Bucuresti pentru companiile din zona Transilvaniei, ce va avea loc in Cluj-Napoca.
Concernul nord-american Armstrong World Industries a inregistrat, in primele trei luni ale anului in curs, vanzari nete de 668 milioane USD, in scadere cu 2,5% fata de nivelul aceleiasi perioade a anului trecut. Pentru intregul an, conducerea grupului estimeaza o cifra de afaceri de maximum 3 miliarde USD. Informatii suplimentare, la www.armstrong.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter