RO EN
Coșul este gol

Analiza importuri de lacuri si vopsele, placi ceramice si scule electrice

Departamentul de analiza Agenda Constructiilor & Fereastra editeaza trimestrial sinteza datelor referitoare la importul/exportul de lacuri si vopsele, placi ceramice, scule electrice, profile din PVC, profile din aluminiu, sisteme de feronerie, sticla arhitecturala etc. Analizele includ comentarii, tabele si diagrame referitoare la structura, valoare, evolutie, surse de import/export (tari de origine si destinatie) pentru intervalul 2009-2010 si estimari referitoare la perspectivele evolutiei importurilor. Pentru exemplificare, va rugam sa accesati varianta demonstrativa click aici!

Pentru comunicatul in format complet click aici!
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a vizualiza conditiile de aparitie si publicare Click aici!

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter