RO EN
Coșul este gol

MTI: Sase oferte pentru constructia Tronsonului 2 al Autostrazii Sibiu-Fagaras

Constructori si asocieri din Ungaria, Turcia, Italia si Austria au depus oferte pentru proiectarea si executia celor aproximativ 20 de kilometri ai lotului Avrig-Arpasu de Jos al Autostrazii Sibiu-Fagaras, a anuntat luni ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook, citat de Agerpres.
Ulterior, Compania Nationala de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) a publicat numele celor sase ofertanti. Este vorba despre Asocierea Automagistral Pivden - Rostdorstroy (Ucraina), Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret AS (Turcia), Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret AS (Turcia), Mada Insaat ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia), Porr Construct SRL (Romania) si Webuild SPA - Milano (Italia).
Castigatorul contractului va avea la dispozitie maximum 48 de luni (12 proiectare si 36 executie) si 1,71 miliarde de lei (fara TVA), pentru a finaliza proiectul. Perioada de garantie a lucrarilor va fi de minimul 5 ani, aceasta putand fi majorata de ofertanti pana la maximum 10 ani.
Autostrada Sibiu-Fagaras, in lungime de 68,05 kilometri, este formata din patru tronsoane si face parte din Intercoridorul Moldova-Transilvania al retelei de transport european TEN-T Coprehensive.
Constructia aceste autostrazi va finantata din fonduri europene alocate prin Programul Transport.
In perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele in conformitate cu prevederile documentatiei de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice, precizeaza CNAIR.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter