RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Peste 617 milioane lei pentru tronsonul 4 din drumul expres Craiova-Pitesti

Peste 617 milioane de lei vor fi alocati pentru proiectarea si executia tronsonului 4 al drumului expres Craiova-Pitesti (cu o lungime de aproximativ 32 km). CNAIR a semnat, recent, contractul cu asocierea SA&PE Construct SRL, Spedition UMB SRL si Tehnostrade SRL. Constructia se va desfasura pe teritoriul judetului Arges si va incepe la sud de localitatea Bradu, dupa care se va racorda la Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti (km 121+185). Obiectivul va include 14 pasaje si 16 poduri (cu o lugime totala de circa 1,7 km), 28 de podete, doua noduri rutiere (la Podul Brosteni - pentru legatura cu DN 65A si DN 65, respectiv la Catanele - pentru legatura cu A1), o baza de intretinere si dezapezire la Oarja si doua spatii de parcare/servicii, amplasate de o parte si de alta a drumului.
„Ne bucuram de semnarea acestui contract, desi ar fi fost mai bine daca lucrarile ar fi fost incepute inca de anul trecut, dar au existat contestatii din partea unor societati care nu cunosc realitatea si situatia clara a marilor proiecte din Romania. Ținand cont de importanta acestui obiectiv, finalizarea cu un an mai devreme ar fi fost benefica din toate punctele de vedere”, a declarat Mariana Ionita, director general al CNAIR.
Proiectarea va necesita o perioada de 12 luni, iar executia - 24 de luni. Finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, garantia lucrarilor fiind de 10 ani.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter