RO EN
Coșul este gol

BIHOR: A fost depusa aplicatia de finantare pentru varianta de ocolire Alesd

CNAIR, in calitate de solicitant, a elaborat si depus aplicatia pentru proiectul „Varianta de ocolire a orasului Alesd” in vederea obtinerii finantarii nerambursabile alocate prin POIM 2014-2020. Astfel, se are in vedere constructia unui drum cu o lungime de aproximativ 6 km (2X1 benzi de circulatie pe sens), precum si a trei poduri, a 18 podete si a unui spatiu de parcare. Scopul investitiei il constituie fluidizarea si descongestionarea traficului in vederea stimularii dezvoltarii economice durabile. Pentru realizarea obiectivului sunt necesare fonduri de peste 121 milioane de lei, iar pentru implementarea proiectului va fi nevoie de o perioada de 37 de luni.
Procedura de licitatie pentru varianta de ocolire a orasului Alesd a fost lansata recent de CNAIR, termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 6 septembrie 2021. Indicatorii tehnico-economici ai studiului de fezabilitate au fost aprobati in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bihor in data de 12 mai a.c. Tot atunci a fost votat si culoarul de expropriere a terenurilor aflate pe traseul centurii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter