RO EN
Coșul este gol

CNAIR: O asociere de firme din Turcia va moderniza DN71 (Baldana-Targoviste)

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, luni, cu o asociere de companii din Turcia, contractul in valoare de peste 869 milioane de lei, pentru modernizarea sectorului de drum national Baldana - Targoviste prin largirea la 4 benzi de circulatie.
Potrivit unui comunicat al companiei de drumuri, este vorba despre Asocierea Esta Insaat Sanayi Lojistik ve dis Ticaret Anonim Sirketi - S.C. Esta Construction Group SRL - Gun al Madencilik Insaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi.
"Modernizarea DN71 intre Baldana si Targoviste poate incepe! CNAIR a semnat astazi contractul pentru proiectarea si modernizarea acestui sector de drum national cu o asociere de firme din Turcia", a anuntat si ministrul Transporturilor pe pagina sa de Facebook.
Potrivit oficialului, constructorii au la dispozitie 34 de luni (12 luni pentru proiectare si 22 luni pentru executie) pentru finalizarea lucrarilor pe cei 44,13 km.
Perioada de garantie a lucrarilor este de 5 ani.
Contractul, finantat din fonduri europene, prevede largirea la patru benzi a DN71 pe sectorul cuprins intre Baldana si Targoviste, dar si construirea sau modernizarea a patru poduri si a unui pasaj.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter