RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Lucrari la Centura Bucuresti Sud si studii pentru autostrada Buzau - Bacau

CNAIR a dat ordinul de incepere a lucrarilor pentru contractul „Proiectare si executie Autostrada de Centura Bucuresti Sud, lotul 3, sector 1 (km 85+300 - km 100- 765, aferent Centurii Sud) si sector 2 (km 0+000 - km 2+500, aferent Centurii Nord)”. Serviciile de antreprenoriat vor fi asigurate de asocierea dintre companiile Aktos SA si Euroconstruct Trading ‘98. Valoarea totala a contractului este de peste 853,4 milioane de lei. Finantarea va fi asigurata din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 -2020 si din surse guvernamentale.
De asemenea, CNAIR analizeaza studiile de fezabilitate necesare executiei sectoarelor de autostrada Buzau - Focsani si Focsani - Bacau. Acestea se afla, in prezent, in procesul de verificare, conform prevederilor si termenelor contractuale, urmand ca ulterior sa fie prezentate, in vederea aprobarii, in cadrul Consiliului Tehnico-Economic al CNAIR. Totodata, la acest moment sunt parcurse ultimele etape in vederea obtinerii acordului de mediu.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter