RO EN
Coșul este gol

Certificatul de urbanism pentru constructia drumului expres Arad-Oradea a fost emis

Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru realizarea drumului expres Arad-Oradea.
Traseul este amplasat pe teritoriul administrativ a doua judete: judetul Bihor: de la km 0+000 pana la km 58+550 (localitatile: Oradea, Santandrei, Nojorid, Sannicolau Roman, Gepiu, Cefa, Madaras, Salonta, Ciumeghiu, Avram Iancu) si judetul Arad: de la km 58+550 pana la km 118+595 (localitatile: Zerind, Chisineu-Cris, Socodor, Simand, Zimandu Nou, Sofronea, Arad). Lungimea totala a traseului este de cca. 119 km.
,,Am semnat certificatul de urbanism pentru drumul expres Arad-Oradea. Pe teritoriul judetului Arad, drumul expres incepe in partea de vest a localitatilor Zerind si Iermata Neagra si se desfasoara spre sud printre localitatile Chisineu-Cris si Socodor. Traseul continua in lungul DN79, pe partea de vest a localitatilor Nadab, Simand si Zimandu Nou. In continuare, drumul expres ocoleste municipiul Arad pe partea de nord-vest si face jonctiunea cu varianta de ocolire Arad la nivel de autostrada in nodul rutier proiectat la intersectia variantei de ocolire cu DN7”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.
In judetul Bihor, drumul expres incepe din sud-estul localitatii Oradea, din drumul de legatura Centura Oradea-A3, aflat in faza de executie, si se desfasoara spre sud, ocolind localitatea Livada de Bihor pe partea de est. Traseul drumului expres continua in lungul caii ferate Oradea-Arad, pe partea de vest a localitatilor Nojorid, Gepiu si pe partea de est a localitatii Inand. In continuare, drumul expres ocoleste localitatea Salonta pe partea de est si revine pe partea de vest a caii ferate Oradea-Arad si DN79, la vest de localitatile Ciumeghiu si Avram Iancu.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter