RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Peste 580 milioane de euro pentru noua Centura Sud

Primul tronson al noii sosele de centura din zona de sud a Capitalei, ce va face legatura dintre A1 si A2, va fi realizata in urma unei investitii de peste 580 milioane de euro. Documentatia tehnica a proiectului a fost transmisa recent de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA spre verificare pentru organizarea licitatiei, la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP).
Sectorul propus va avea o lungime de 52 km si va fi construit la profil de autostrada, urmand a fi realizat similar proiectelor destinate fluidizarii circulatiei in zona metropolelor europene.
Conform datelor CNAIR, proiectarea acestui segment de autostrada ar urma sa dureze 12 luni, iar executia 30 de luni, dupa atribuirea contractului.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor va fi de aproximativ trei luni.
Proiectul face parte din Noul Inel de Centura a Capitalei (Ringul 0) fiind diferit de varianta ocolitoare existenta a Capitalei. Drumul a fost inclus in Master Planul General de Transport si urmeaza sa fie finantat prin POIM 2014-2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter