RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Peste 35 milioane de lei pentru lucrari la strazile din Sectorul 3

Primaria Sectorului 3 va aloca fonduri totale estimate la 35,5 milioane de lei (fara TVA) pentru executia unor lucrari de modernizare, reabilitare, sistematizare pe verticala, pietruire si reparatii necesare sistemului rutier din sector. Potrivit anuntului de participare publicat recent in cadrul SEAP, autoritatile locale vor incheia un acord-cadru cu maximum trei agenti economici, durata de implementare a contractului fiind de 48 de luni de la data atribuirii. "Se vor atribui 12 contracte subsecvente in functie de fondurile bugetare alocate de catre autoritatea contractanta, valoarea contractelor urmand a fi stabilita ulterior. Cel mai mare contract subsecvent va avea o valoare de 14,19 milioane de lei (fara TVA), iar cel mai mic, de 2,7 milioane de lei (fara TVA)", se arata in anuntul de participare la licitatie. In estimarile respective este inclusa si proiectarea, evaluata la 1,5% din valoarea totala contractuala, dar nu au fost prevazute cheltuielile diverse si neprevazute, considerandu-se ca nu sunt necesare.
Pentru atribuirea lucrarilor se va organiza o licitatie electronica, termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit pe 29 februarie 2016, la ora 16:00. Finantarea lucrarilor va fi asigurata integral din fonduri bugetare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter