RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Incep lucrarile de modernizare a Soselei Fabrica de Glucoza

Asocierea formata din companiile Straco Grup, Tracon (lider) si Primacons Group va executa lucrarile de modernizare si extindere a Soselei Fabrica de Glucoza din Bucuresti. Contractul de executie, semnat recent de autoritatile Capitalei si reprezentantii antreprenorului, are o valoare de 48,22 milioane de lei, lucrarile urmand a fi realizate intr-o perioada de 18 luni de la data emiterii ordinului de incepere.
Conform documentului, lucrarile presupun largirea Soselei Fabrica de Glucoza, intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, de la o banda pe sens la cate doua benzi pe fiecare sens, precum si reconfigurarea intersectiei cu str. Barbu Vacarescu, pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie la intrarea in Bucuresti, de pe autostrada A3.
"Concret, lucrarile care vor fi executate in cadrul acestui proiect sunt: largirea la patru benzi a 1,8 km de strada (cate doua benzi pe sens, de cate 3,5 metri), realizarea trotuarelor cu o latime de 4,5 metri, reconfigurarea intersectiilor pe care Sos. Fabrica de Glucoza le traverseaza si racordarea la viitoarea intersectie cu sens giratoriu a autostrazii A3 (Bucuresti - Ploiesti - Brasov), asigurarea scurgerii apelor pluviale prin executia unei canalizari pluviale, precum si prin repozitionarea gurilor de scurgere existente, reamenajarea spatiilor verzi si modernizarea iluminatului stradal", se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter