RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Geiger Transilvania castiga un contract de lucrari de 150 milioane lei

Antreprenorii generali Geiger Transilvania (din Cristesti - Mures) si Diferit (Cluj-Napoca) au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 149.640.421 lei - acordat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA), prin Directia de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov - ce vizeaza executia lucrarilor privind intretinerea periodica an I-III (36 de luni) cu covoare asfaltice pentru DRDP Brasov: Lot 1 - SDN Brasov, Lot 2 - SDN Sibiu, Lot 3 - SDN Targu Mures, Lot 4 - SDN Miercurea Ciuc, Lot 5 - SDN Sfantu Gheorghe, Lot 6 - Sectia de Autostrazi Sibiu.
Dupa cum informeaza autoritatea contractanta, castigatorii se vor implica, prin acord-cadru, in executia lucrarilor pentru obiectivele de investitii impartite in sase loturi, constand in intretinerea periodica a infrastructurii rutiere, aflate pe raza de competenta a DRDP Brasov. Acordul-cadru, atribuit pe baza celui mai scazut pret, la data de 11 martie 2019, prezinta posibilitatea de modificare a pretului contractului (prin modificari nesubstantiale), dar, in orice caz, valoarea modificarii va fi mai mica de 15% din pretul acordului-cadru. Autoritatea contractanta mai informeaza ca durata acordului-cadru este de 36 luni, iar durata de implementare a contractului subsecvent permite o extindere cu maximum 3 luni, in cazul unor conditii fizice imprevizibile, conditii meteo nefavorabile, adaptarea la teren, orice modificari permise de conditiile contractuale etc. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter