RO EN
Coșul este gol

BRAILA: Investitie de 18 milioane de lei in modernizarea Centrului Istoric al orasului

Centrul Istoric al Brailei, care este declarat monument istoric de categoria A, cu valoare nationala, va fi reabilitat cu fonduri europene in valoare de 18 milioane de lei, in cadrul unui proiect finantat prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020.
Valoarea totala a investitiei este de 17,93 milioane de lei, din care 2% reprezinta bani din bugetul local, 13% din bugetul national si 85% din fonduri europene. Proiectul, denumit "Regenerare zone urbane degradate sector I", include reabilitarea a 14.685 mp spatii verzi si 21.695 mp strazi. Lucrarile vor include amenajari peisagistice, modernizarea aleilor pietonale, montarea de instalatii electrice de iluminat exterior si de supraveghere video, realizarea de instalatii de irigatii, precum si dotarea spatiilor de relaxare cu mobilier urban, banci, cosuri de gunoi si foisoare.
Asupra strazilor se va interveni cu lucrari de asfaltare si modernizare, de reabilitare a trotuarelor, de amenajare a spatiilor verzi aferente trotuarelor, de evacuare a apelor pluviale in reteaua de canalizare si de realizare a elementelor de semnalizare rutiera.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter