RO EN
Coșul este gol

TANCRAD: Contract de 77 milioane euro pentru reabilitare drumuri nationale Iasi

Antreprenorii generali Tancrad - Galati si Eky Sam - Iasi au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 361.032.219 lei - acordat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA) - ce reprezinta, de fapt, un acord-cadru pentru executia de lucrari de intretinere periodica multianuala - covoare asfaltice executate la cald - pentru reteaua de drumuri nationale din cadrul DRDP Iasi, anul I - anul III, loturile 1-9. Prin contract se vor asigura, astfel, lucrari specifice de intretinere a infrastructurii rutiere la drumurile nationale (DN) din administrarea DRDP Iasi.
Procedura de atribuire a avut drept criteriu cel mai scazut pret si, in acest context, pentru fiecare contract, s-au primit 14 oferte (din care 11 admisibile), 12 oferte (din care 7 admisibile) si 5 oferte (din care 4 admisibile). In cazul ofertelor propuse Eky Sam, contractele nr. 184 si 163 (cu valori finale de 51,8 milioane de lei si 39,8 milioane de lei) s-au atribuit, pentru mai multe loturi, la data de 2 august 2018. De asemenea, CNAIR SA a acordat firmei Tancrad, la 21 august a.c., contractul cu nr. 187, avand o valoare totala finala de 24,5 milioane de lei, durata tuturor acestor acorduri-cadru fiind de 36 de luni. Finantarea se va asigura din fonduri publice, iar valoarea totala estimata initial a contractelor a fost de 589.649.779 lei. Procedura de atribuire s-a derulat relativ rapid, mai precis in 115 zile lucratoare, data-limita de depunere a ofertelor fiind stabilita la 5 martie 2018. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter