RO EN
Coșul este gol

TIMISOARA: Mai multe persoane fizice dezvolta proiecte de locuinte colective

Pana la sfarsitul acestui an, mai multe persoane fizice din Timisoara au in plan sa inceapa constructia a doua ansambluri de locuinte colective si servicii, in cladiri cu regim de inaltime redus. 
Recent, PF Buga Viorel si Buga Laura au obtinut avizul planurilor urbanistice pentru constructia unui complex de vile in extravilanul municipiului Timisoara, in zona Metro 2. Pe terenul de 28.700 mp, cei doi vor sa dezvolte 30 de vile (S+P+1E si S+P+2E+M) pentru locuinte si servicii, pana la finele anului 2020. Planurile tehnice pentru executia proiectului au fost elaborate de Atelier CAAD, din Timisoara. Antreprenor general pentru constructii nu a fost stabilit inca, dezvoltatorii fiind in cautarea unei companii specializate.
Cel de-al doilea ansamblu de locuinte colective va fi ridicat de PF Pindovic Batan pe str. Armoniei nr. 20, din Timisoara. Ansamblul va avea in componenta un imobil S+P+5E+E6-retras (parcela 7), trei cladiri S+P+2E+ETR (parcelele 9,10,11) si alte trei locuinte unifamiliale/ bifamiliale (parcelele 12, 13, 14), cu un regim de inaltime S+P+2E+E3 tehnic. Dezvoltatorul a obtinut certificatul de urbanism si continua cu avizarea proiectului, lucrarile de constructie urmand a fi realizate demarate in ultimul trimestru al acestui an si finalizate pana la sfarsitul anului 2021.
Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatiile celor doua proiecte, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter