RO EN
Coșul este gol

TIMISOARA: Lucrarile la 28 de vile, programate sa inceapa in primavara anului viitor

In primavara anului 2020, mai multe persoane fizice din Timisoara au in plan sa inceapa constructia a doua ansambluri de locuinte colective si servicii, in cladiri cu regim de inaltime redus.
Recent, PF Werner Eugenia Maria, Enache Dana Aziade, Puscas Claudia si Zsizsik Diana Emina au obtinut avizul planurilor urbanistice pentru constructia unui complex de vile in Timisoara, in zona aeroportului utilitar. Pe doua parcele cu suprafete de de 20.000 mp si 5.000 mp, dezvoltatorii vor sa ridice 16 vile (D+P+1E+M) pentru locuinte si servicii, pana in primavara anului 2022. Planurile tehnice pentru executia proiectului au fost elaborate de Constantin Ciocan Birou Individual de Arhitectura, din localitatea Sag (judetul Timis). Antreprenor general pentru constructii nu a fost stabilit inca, dezvoltatorii fiind in cautarea unei companii specializate.
Cel de-al doilea ansamblu de locuinte colective si servicii va fi ridicat de PF Szijarto Emeric pe Calea Buziasului nr. 162, din Timisoara, pe un teren de 22.200 mp. Ansamblul va avea in componenta 12 vile (S+P+2E+M). Dezvoltatorul a obtinut avizul favorabil al PUZ, lucrarile de constructie urmand a fi demarate in primavara anului 2020 si finalizate in curs de doi ani. Proiectant general al acestei investitii este compania Pro-Arh, din Timisoara, si in acest caz dezvoltatorii fiind in cautarea unui constructor pentru executia lucrarilor.
Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatiile celor doua proiecte, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter