RO EN
Coșul este gol

SUCEAVA: Reluare a licitatiei pentru constructia noului tribunal din Radauti

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de constructie a cladirii noului sediu al judecatoriei din Radauti (judetul Suceava) a fost republicata in cadrul SEAP, dupa ce termenul pentru depunerea ofertelor a expirat din luna septembrie si nicio companie nu a fost declarata castigatoare. Noul termen pentru depunerea ofertelor si cererilor de participare a fost stabilit la 21 noiembrie 2016, ora 15:00, la Curtea de Apel Suceava, beneficiarul investitiei. Oferta castigatoare va fi desemnata pe criteriul celui mai mic pret, finantarea proiectului provenind integral din fonduri bugetare.
Valoarea contractului de executie este de circa 20 milioane de lei (inclusiv TVA), respectiv la circa 5 milioane de euro. Imobilul va fi construit pe un teren cu o suprafata de 2.228 mp, situat la intersectia dintre strazile Piata Unirii si Sf. Dumitru, in spatele cladirii Primariei municipiului Radauti.
Studiul de fezabilitate a proiectului a fost elaborat inca de la finele anului 2010, iar in 2012 au fost aprobati indicatorii tehnico-economici la Ministerul Justitiei, obiectivul fiind inclus in programul de investitii publice al autoritatii inca de atunci.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter