RO EN
Coșul este gol

STRABAG: Contract de 39 milioane de euro pentru constructia cladirii Ana Tower

Strabag Romania va fi antreprenor general pentru constructia cladirii de birouri Ana Tower, dezvoltata de Grupul ANA, detinut de omul de afaceri George Copos, in zona de nord a Capitalei. Contractul are o valoare de 39 milioane de euro (fara TVA), lucrarile urmand a fi realizate in 19 luni si incheiate pana la finalul anului 2019.
Cladirea (3S+P+24E) va fi ridicata in zona Pietei Presei Libere, chiar langa hotelul Crowne Plaza si va avea peste 40.000 mp inchiriabili, din care aproape 35.000 mp corespund celor 24 de etaje (cu o medie de 1.378 mp/ etaj) si 5.991 mp vor fi ocupati de cele 358 de locuri pentru parcare, dispuse la cele trei etaje subterane.
"Ambitia noastra este de a realiza o cladire foarte performanta din punct de vedere al eficientei energetice, care ofera chiriasilor facilitati excelente, intr-o zona care suntem convinsi ca va deveni in scurta vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales dupa ce se va realiza si Magistrala 6 de metrou, care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Sunt roman si investesc in Romania", a declarat George Copos, proprietarul Grupului ANA.
Proiectul este in curs de certificare "Platinum Green Building" de catre LEED.
Cladirea va fi construita modular, pentru a permite adaptarea la nivelul fiecarui etaj in functie de nevoile chiriasilor, si va fi prevazuta cu opt lifturi inteligente, cu o capacitate de 20 persoane fiecare. La parter vor exista cateva spatii comerciale, precum si o zona destinata restaurantelor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter