RO EN
Coșul este gol

SECTORUL 1: Vor fi atribuite lucrari de reabilitare termica de 50 milioane de euro

Primaria Sectorului 1 organizeaza licitatie pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare termica a maximum 300 de blocuri de locuinte din zona, valoarea totala maxima a acestora fiind estimata la 245,37 milioane de lei (circa 54 milioane de euro), fara TVA. Lucrarile sunt prevazute a se derula in perioada 2017-2021, finantarea urmand a proveni din fonduri de la bugetul local, precum si din alte surse legal constituite in acest sens.
Conform anuntului de participare publicat in cadrul SEAP, va fi incheiat un acord-cadru cu trei operatori economici, pe o durata de 4 ani. Lucrarile au fost impartite in sase loturi, fiecare dintre acestea urmand a include intre 17 si 64 de blocuri.
Conform caietului de sarcini, cele 300 de blocuri vizate au o suprafata utila de peste 800.000 mp, o arie totala a fatadei opace ce depaseste 500.000 mp, acoperisuri cumuland 160.000 mp si spatii vitrate de circa 160.000 mp. De asemenea, s-a prevazut inlocuirea de conducte termoizolante cu o lungime totala de peste 105.000 mp.
Autoritatea contractanta va organiza o licitatie electronica restransa, la care estimeaza ca nu vor participa mai mult de cinci agenti economici.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit la 14 iunie 2017, ora 16:00, criteriul principal de atribuire fiind reprezentat de pretul cel mai scazut.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter