RO EN
Coșul este gol

ROMELECTRO retehnologizeaza cu 87 milioane de lei statia de 110kV Timisoara

Furnizorul de energie electrica Transelectrica investeste 87 milioane de lei pentru retehnologizarea statiei de 400/110kV, din Timisoara. Lucrarile vor fi executate de antreprenorul Romelectro SA (din Bucuresti), in termen de 60 de luni de la data demararii acestora. Proiectul consta in retehnologizarea statiei 110kV Timisoara si trecerea la tensiunea de 400 kV a axului Portile de Fier - Anina - Resita - Timisoara - Sacalaz - Arad. Contractul prevede atat achizitia de produse necesare modernizarii (intreruptoare, separatoare, transformatoare de curent, descarcatoare, unitati de transformare, sistem de comanda si control, protectii etc.), cat si executia lucrarilor de constructii-montaj aferente (demontarea de echipamente si materiale; demolarea elementelor de constructie), dar si prestarea serviciilor de inginerie si testare. Scopul realizarii investitiei il reprezinta minimizarea cheltuielilor de intretinere si exploatare, prin implementarea unor tehnologii de ultima generatie.
Transelectrica este operator de transport si de sistem, cu un rol cheie pe piata de energie electrica din Romania. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter