RO EN
Coșul este gol

PS4: Alte 49 de blocuri cu aproape 4.500 de apartamente vor fi reabilitate termic

Consilierii locali ai sectorului 4 din Bucuresti au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea termica a 49 de blocuri, cu 4.487 de apartamente si o suprafata utila totala de 318.086,29 mp. Valoarea cumulata a investitiilor aprobate este de 210,82 milioane de lei (din care lucrarile de constructii si montaj insumeaza 176,85 milioane de lei).
Durata de executie a lucrarilor este de patru luni de la demararea acestora, in 2019 urmand a fi demarate licitatiile de atribuire a contractelor de executie aferente. Potrivit indicatorilor tehnico-economici, perioada de garantie a lucrarilor este de 5 ani.
Sunt prevazute lucrari de izolare termica a anvelopantei (partea opaca, cea vitrata, termo-hidroizolarea teraselor, respectiv termoizolarea planseului peste ultimul nivel si a celui peste subsol in cazul in care sunt prevazute prin proiectul initial apartamente la parter) si lucrari de reparare/ refacere a instalatiilor de distributie a agentului termic pentru incalzire si apa calda menajera intre punctul de racord si planseul peste subsol/ canal termic.
Cele 49 de blocuri au regimuri de inaltime S+P+4E, S+P+8E, S+P+9E si S+P+10E si au fost construite inaintea anului 1980.
Investitiile sunt incluse in Programul multianual privind cresterea performantelor energetice a blocurilor de locuinte din Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti in perioada 2014-2030.
Pentru a consulta indicatorii tehnico-economici ai fiecaruia dintre cele 49 de blocuri, click aici! si aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter