RO EN
Coșul este gol

PMB: Investitie de peste 610 milioane lei intr-un Centru de Transplant Multiorgan

Bucurestiul va avea un Centru de Transplant Multiorgan in cadrul Spitalului Clinic "Sfanta Maria", potrivit primarului general al Capitalei, Nicusor Dan. Valoarea investiției depaseste 610 milioane de lei (TVA) inclus, finantarea urmand a fi asigurata din PNRR si de la bugetul local al municipiului Bucuresti.
Conform proiectului, va fi construita o cladire noua (3S+P+7E+E8 tehnic), in care vor functiona integrat compartimente si secții medicale precum Imagistica, CT si RMN, un ambulatoriu cu 16 cabinete, Laborator Anatomo-patologie si Laborator Transplant, ATI cu 17 paturi, Bloc Operator cu opt de sali de operație si o sectie de spitalizare cu 66 de paturi. Noua cladire va fi ridicata pe un teren de 3.723 mp si va avea o suprafata desfasurata totala de aproape 13.000 mp.
"Noul centru - un proiect unic ca anvergura si importanța in sud-estul Europei, va permite efectuarea de transplanturi in condiții modeme, echivalente celor oferite in centrele de transplant din Europa si in alte centre medicale internaționale", a precizat Nicusor Dan.
Valoarea investiției este de 610,17 milioane de lei (TVA inclus), iar finanțarea se va face prin PNRR, din bugetul local al Municipiului Bucuresti, prin Administrația Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, si/sau din alte surse legal constituite. Valoarea lucrarilor de constructii ajunge la 227 milioane de lei, inclusiv TVA.
Proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, inițiat de ASSMB, instituție in coordonarea viceprimarului Horia Tomescu, a primit aprobarea consilierilor generali in ultima sedința, potrivit lui Nicusor Dan.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter