RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru noua sala polivalenta

Guvernul Romaniei a aprobat in sedinta de ieri, 14 octombrie, indicatorii tehnico-economici pentru sala de sport polivalenta din Oradea, care va fi realizata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), prin Compania Nationala de Investitii (CNI).
Obiectivul are o valoare totala de 122,48 milioane de lei (inclusiv TVA) si o durata de realizare de 27 de luni.
Proiectul include si amenajarea intregului spatiu din jurul salii, astfel incat sa se creeze o zona pietonala atractiva, ce va participa activ si permanent la viata sociala a zonei, functionand ca un parc de cartier. De asemenea, parcarile pot contribui la descongestionarea traficului in municipiu, iar in perioada in care nu se organizeaza competitii, vor putea fi folosite si de vizitatorii orasului.
Municipiul Oradea va asigura, din venituri de la bugetul local, 1,8 milioane de lei (inclusiv TVA) pentru amenajarea terenului si asigurarea si racordarea la utilitati.
Noua sala polivalenta va avea 5.000 de locuri, suprafata totala a obiectivului fiind de 8.600 mp. Complexul sportiv va beneficia de doua terenuri, unul principal, iar celalalt de antrenament, care vor permite desfasurarea competitiilor interne si internationale de handbal, baschet sau volei. Proiectul se doreste a fi multifunctional, deoarece acest complex se va putea transforma si in centru de congrese, targuri si expozitii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter