RO EN
Coșul este gol

ODOBESTI: Observator astronomic, extindere a Liceului Teoretic si strazi modernizate

Primarul orasului Odobesti, Daniel Nicolas, a anuntat ca a fost semnat contractul de finantare a proiectului denumit "Imbunatatirea calitatii vietii populatiei din orasul Odobesti", prin Programul Operational Regional (POR). Cu o valoare totala de 5 milioane de euro, proiectul include constructia unui observator astronomic, a unui nou corp de cladire Liceului Teoretic, modernizarea parcului din zona Garii, precum si asfaltarea si modernizarea strazilor Stefan Cel Mare, Fratii Pamfil si Dumitru Velnita si a trotuarelor aferente, din cartierul Satu Nou.
Observatorul astronomic Odobesti va fi construit intr-o zona fara poluare luminoasa, in Cartierul Nord. Extinderea Liceului Teoretic include constructia unei aripi noi, cu opt laboratoare, dintre care unul de informatica, dar si o sala de festivitati.
"Proiectul face parte din strategia de dezvoltare a orasului Odobesti si impreuna cu celelalte proiecte depuse spre finantare contribuie la imbunatatirea calitatii vietii populatiei din localitate. Proiectul face parte din strategia judeteana de dezvoltare a turismului in judetul Vrancea", a precizat primarul Daniel Nicolas.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter