RO EN
Coșul este gol

IMMOCHAN si AVANTGARDEN vor dezvolta in parteneriat 3.000 de locuinte in Brasov

Immochan Romania, divizia de dezvoltare imobiliara a grupului Auchan, va dezvolta in parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, companie detinuta de Daniela Kasper, a treia faza a complexului Coresi din Brasov, ce include constructia unui ansamblu rezidential cu 3.000 de locuinte, sub numele Coresi Avantgarden. Intr-o prima etapa, cei doi dezvoltatori vor demara, in primavara anului viitor, lucrarile la primele cladiri (S+P+5E) cu 150 de apartamente cu una, doua si trei camere. "Incepand cu cel de-al doilea an de constructie (din 2017), ritmul anual se va dubla sau tripla, in functie de capacitatea de absorbtie a pietei", a declarat Tatian Diaconu, CEO al Immochan Romania.
Coresi Avantgarden beneficiaza de infrastructura rutiera dezvoltata recent, de proximitatea cu cel mai mare parc al orasului, dar si cu zona de activitati tertiare si universitare. Locuitorii viitorului complex vor beneficia inclusiv de locuri de joaca pentru copii, parcari, spatii comerciale si de utilitate publica. "Ne-am dorit sa fim parteneri in proiectul Coresi, care a devenit deja o referinta pentru Brasov. Acesta este unic atat prin conceptul in sine, cat si prin arhitectura si integrarea in spatiul urban. Ambitia noastra este de a realiza proiectul dupa cele mai avansate norme tehnice si constructive din piata, aducand in parteneriat competentele acumulate in peste zece ani de activitate", a precizat Daniela Kasper, CEO al Avantgarden Immo Invest.
Proiectarea Coresi Avantgarden se va realiza dupa standarde BREEAM de dezvoltare durabila.
 
Immochan se extinde pe piata proiectelor rezidentiale
Prin dezvoltarea Coresi Avantgarden, Immochan Romania, companie axata pe patru directii de business legate de sectorul constructiilor comerciale, isi extinde activitatea si aria de expertiza in domeniul dezvoltari de proiecte rezidentiale. Immochan functioneaza din anul 1976, fiind creata cu scopul de a gestiona patrimoniul grupului francez Auchan si, in prezent, detine 375 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2,3 milioane de metri patrati de galerii.
Avantgarden Immo Invest este o companie specializata in promovarea, realizarea si comercializarea de proiecte rezidentiale, condusa de Daniela Kasper, antreprenoare cu o vasta experienta pe piata constructiilor de locuinte dupa ce a dezvoltat, alaturi de Simon Maurer (proprietarul Maurer Imobiliare), ansamblurile rezidentiale Avantgarden 1 si 2, din Brasov.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter