RO EN
Coșul este gol

IASI Industrial Park poate atrage investitii de pana la 100 de milioane de euro

Societatea Iasicon SA a fost desemnata castigatoarea licitatiei organizate de Consiliul Judetean pentru executia lucrarilor de constructie la obiectivul Iasi Industrial Park, amplasat pe un teren cu o suprafata de 18,6 hectare, de la intrarea in comuna Letcani. Fonduri de peste 15 milioane de lei vor fi alocate pentru edificarea unei cladiri administrative, pentru modernizarea unui drum si a imprejurimilor, precum si pentru amenajarea terenului si realizarea retelelor de utilitati.
„In afara de Iasi Industrial Park, facem pasi concreti si pentru proiecte similare in localitatile Holboca si Pascani. Prin intermediul parcurilor industriale, putem atrage investitori pentru a dezvolta judetul”, a declarat Costel Alexe, presedinte al Consiliului Judetean. Acesta estimeaza ca parcul din Letcani va atrage investitii de peste 100 milioane de euro.
Potrivit contractului, termenul de finalizare a lucrarilor este de 24 de luni, insa Gheorghe Baean, director tehnic al Iasicon SA, si-a manifestat intentia de a le definitiva in maximum 18 luni. Recent, obiectivul industrial a primit autorizatie de construire.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter