RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Licitatie de 60 milioane de lei in cadrul parcului Eurobusiness

Primaria municipiului Oradea va atribui prin licitatie publica lucrari de executie a infrastructurii rutiere si utilitare in valoare totala de 58,6 milioane de lei (fara TVA), in cadrul Parcului Industrial Eurobusiness. Vor fi contractate, astfel, constructia drumurilor din incinta, a retelelor de canalizare /alimentare cu apa /conductelor pentru evacuare, precum si executia instalatiilor electrice. Durata de realizare a proiectului este de 12 luni de la data semnarii contractului si reprezinta prima etapa in edificarea complexului industrial. Finantarea este asigurata prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 4, domeniul referitor la dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinre a afacerilor de importanta regionala si locala. Criteriul principal de atribuire este constituit de pretul ofertei, cu o pondere de 80%, urmat de durata de executie (10%) si scadenta la plata (10%). Termenul limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit pentru 20 mai 2011, ora 10:00.
Parcul Indistrial Eurobusiness Oradea se va construi pe un teren cu o arie de 121 de hectare, situat pe Soseaua Borsului (la iesirea spre Ungaria) si va beneficia de 16 parcele pe care se vor construi circa 116 unitati logistice /pentru depozitare, industriale /de productie, cladiri de birouri etc. Dimensiunea fiecarui lot poate fi cuprinsa intre 2.300 mp si 20.000 mp. La finele anului trecut, edilii locali au anuntat semnarea de contracte cu 20 de investitori, fiind atribuita o cota de aproximativ 30% din suprafata parcului. Informatii suplimentare, la www.oradea.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter