RO EN
Coșul este gol

DANYA CEBUS dezvolta in regie proprie Adora Forest, proiect cu 1.000 de locuinte

Compania de constructii Danya Cebus a demarat lucrarile la cea de-a treia cladire a ansamblului rezidential Adora Forest (D+P+10E+11 retras), cu 117 apartamente, proiect situat in zona de nord a Timisoarei. Primele doua blocuri au fost dezvoltate de Tagor, iar de la faza a treia Danya Cebus a preluat proiectul integral si in va realiza in regie proprie. La finalizare, Adora Forest va include noua blocuri, cu peste 1.000 de apartamente.
"Dezvoltarea fazei a treia din complexul rezidential Adora Forest reprezinta o premiera pentru noi, pe piata rezidentiala din Timisoara. Am trecut de la stadiul de antreprenor general pentru faza a doua a proiectului, la o dubla calitate pentru faza a treia, devenind atat dezvoltator, cat si antreprenor general. Suntem incantati de reactia foarte buna si rapida a clientilor nostri, fiind deja in discutii avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare, si ne dorim sa le indeplinim asteptarile in privinta viitoarei lor locuinte", a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus ROM.
Potrivit companiei Hitch & Mosher, agentul exclusiv al proiectului, primele doua blocuri sunt vandute integral si dezvoltatorul a initiat vanzarile si pentru cele 117 apartamente incluse in faza a treia.
Adora Forest by Danya Cebus va cuprinde apartamente cu doua si trei camere, precum si apartamente de tip penthouse, diverse ca si compartimentare si spatiu, pentru a se plia pe nevoile si posibilitatile diferite ale viitorilor locatari.
"Adora Forest by Danya Cebus pastreaza functionalitatea designului si standardele de calitate. Conceptul de camera-extra, terasele generoase si vederea catre Padurea Verde se regasesc si in cel de-al treilea bloc. Elementul de noutate este reprezentat, de data aceasta, de parcarile subterane, de tip semiingropat. Ne asteptam ca faza a treia a complexului Adora Forest sa se bucure de un interes crescut din partea potentialilor clienti, data fiind preferinta acestora pentru locuinte cu gradina sau situate cat mai aproape de natura", a precizat Adelina Toader, Director Administrativ & Marketing in cadrul Hitch & Mosher.
Proiectul Adora Forest Timisoara a fost demarat in anul 2013 si cuprinde, pana in prezent, doua blocuri, dintre care primul este vandut integral si locuit, iar cel de-al doilea este finalizat si se fac demersurile legale necesare pentru predarea catre viitorii locatari.
***
Cu o experienta de peste 70 de ani in domeniul constructiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piata din Romania inca din 2007. Danya Cebus este o filiala a Danya Cebus LTD, o companie de constructii cu sediul in Israel. Compania a finalizat cu succes si continua sa implementeze proiecte in Israel, Statele Unite si Europa (Romania si Polonia). Danya Cebus a construit toate proiectele de birouri si retail ale AFI Europe - AFI Palace Cotroceni, Ploiesti, Brasov, AFI Park 1-5, complexul dezvoltat de Vastint la Timpuri Noi, in Bucuresti, ansambluri rezidentiale precum Adora Park, City Point, New Point, GVTown sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima, precum si baza militara din Deveselu.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter