RO EN
Coșul este gol

CONTRANSCOM BENTA va construi un ansamblu ANL in Sinaia

Agentia Nationala de Locuinte (ANL) a atribuit companiei Contranscom Constructii Benta (din judetul Mures), firma detinuta de familia Benta, un contract in valoare de 8,26 milioane de lei (fara TVA) pentru executia a trei blocuri (S+P+3E+M) cu 69 de unitati locative, in orasul Sinaia, in continuarea lucrarilor la ansamblul situat pe strada Intrarea Lalelelor fn. "Contractul are ca scop realizarea lucrarilor de constructii la obiectivul de investitie «Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii», situat pe Intrarea Lalelelor fn (fosta strada Lalelelor). Cheltuielile diverse si neprevazute sunt in cuantum de circa 700.000 de lei, exclusiv TVA, reprezentand 9,27% din valoarea totala estimata a contractului", se arata in anuntul de atribuire publicat in cadrul SEAP.
Cele trei blocuri (31, 32 si 33) vor fi construite pe un teren cu o arie totala de 3.037 mp si vor avea o suprafata desfasurata de 5.600 mp, accesul urmand a se realiza din str. Platou Izvor si din Intrarea Lalelelor. Din cele 69 de apartamente prevazute, 42 vor avea o camera si celelalte 27, cate doua camere. Fiecare bloc va avea o suprafata construita de 320,44 mp si o arie desfasurata de 1.866 mp. Sistemul constructiv propus este de tip dual, cu diafragme si cadre din beton armat, acoperisul este de tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla profilata, iar inchiderile exterioare se vor realiza cu pereti din blocuri de BCA de 20 cm si 25 cm. Termoizolatiile se vor asigura cu polistiren expandat de 10 cm grosime.
Oferta Contranscom Benta a fost selectata dintr-un numar total de 13 documentatii primite de autoritatea contractanta, pe criteriul pretului celui mai scazut. Finantarea este asigurata de la bugetul de stat, prin programul national de constructii de locuinte.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter