RO EN
Coșul este gol

CONSTANTA: Investitie de 6 milioane de euro in cartierul Tomis Nord

Un ansamblu rezidential cu doua cladiri (S+P+10E) se afla in executie in cartierul Tomis Nord din Constanta, valoarea investitiei fiind estimata la circa 6 milioane de euro. In prezent, se lucreaza la nivelul subteran, unde se vor amenaja locurile de parcare, termenul de finalizare a primei cladiri fiind stabilit in luna octombrie 2016. Ansamblul, denumit Metropolitan Towers, va fi construit pe strada Murelor numarul 7, in proximitatea centrelor comerciale Maritimo, Real si Metro. Cele doua cladiri vor avea cate 88 de apartamente fiecare (cu doua si trei camere), ce vor fi ridicate peste o parcare formata din doua nivele, sub- si supraterane. "Aducem pe piata rezidentiala din Constanta un concept ofertant din punct de vedere al optiunilor de compartimentare, cu o structura solida si o panorama generoasa", a declarat Tina Virlan, director de vanzari al Metropolitan Towers. Potrivit datelor dezvoltatorului, apartamentele cu doua camere au suprafete construite de pana la 71 mp, iar cele cu trei camere au suprafete construite de pana la 89 mp. "Construim Metropolitan Towers pentru viitor, acesta urmand a avea o structura de mare rezistenta si finisaje de calitate", a precizat Adrian Chirion, managerul Bad Prodexim, constructorul celor doua cladiri.
Complexul este dezvoltat de compania Erimar Building, planurile de arhitectura fiind realizate de biroul East Atelier, ambele din Constanta, agentia imobiliara care se ocupa de promovare fiind Blue Sky Impex Ro.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter