RO EN
Coșul este gol

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI: Primul nivel suprateran este aproape finalizat

Lucrarile pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului continua cu armarea primului nivel suprateran al obiectivului, potrivit datelor Patriarhiei Romane. "Lucrarile de armare la cota 09 sunt aproape de finalizare, iar acum se lucreaza la armare si in zona altarului. In spatele acestora se desfasoara lucrari de zidarie si s-a ajuns in zona absidelor si se lucreaza la soclurile absidelor si caselor de scara", a declarat ing. Petre Chiuta, consilier patriarhal in cadrul Sectorului Monumente si Constructii Bisericesti. Potrivit reprezentantului Bisericii, pe santier se lucreaza in doua schimburi (de zi si de noapte), in cursul zilei fiind realizate lucrari de armare si zidarie, in timp noaptea se toarna elementele verticale si betonul.
Executia efectiva a Catedralei Mantuirii Neamului a fost inceputa in luna octombrie 2010, valoarea investitiei fiind evaluata la aproximativ 200 milioane de euro. Lucrarile de constructie a suprastructurii monumentului sunt realizate de Strabag Romania, planurile de arhitectura fiind elaborate de societatea Vanel Exim, din Bacau.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter