RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: O singura oferta, depusa pentru extinderea Spitalului Nicolae Malaxa

Companiile BTDConstruct & Ambient (lider), Igna Instal si DTL Medical, in asociere, au depus singura oferta pentru adjudecarea contractului de proiectare si executie a lucrarilor aferente obiectivului de investitii "Ambulatoriu integrat al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa, Cabinete diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, sectie externa si laborator RMFB Refunctionalizare si Transformare Policlinica nr. 2 Pantelimon". Valoarea estimata a lucrarilor este de 73,11 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare a proiectului a fost stabilita la 18 luni.
Din asocierea ofertanta mai fac parte, in calitate de subcontractanti, societatile Argus Optik, Niconsulting Technics, BTL Romania Aparatura Medicala, Spectra Vision, Intramed, Medicomplex, Medfarm Trading, X-Lab Solutions, Winpharmamed, Medika H&S Impex, Elmed Medical, Medical Logistic Mall, HTP Medical, Sonorom, Optimed, Info World, Philips Romania, K-Box Construction Design, D&D Eurocom, Kembli Med, Concept Structure si Electronic Security Systems.
Licitatia este in etapa de evaluare financiara si tehnica a ofertelor, faza stabilita a se incheia pe 26 octombrie 2023, dupa care urmeaza deliberarea si atribuirea contractului. Oferta castigatoare va fi selectata pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40%, iar cea tehnica de 60% (experienta echipei de proiect, organizarea si metodologia, dar si durata de realizare a activitatilor din cadrul contractului).
Potrivit informatiilor din Caietul de Sarcini, lucrarile vor include extinderea pe verticala cu un etaj a cladirii existente, de la S+P+2E la S+P+3E, extinderea pe orizontala cu o travee a corpului A, consolidarea structurii de rezistenta, recompartimentarea spatiilor existente, separarea si diversificarea cailor de acces, anveloparea termica a cladirii, refacerea integrala a instalatiilor, precum si echipamente si dotari noi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter