RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Lucrarile la un ansamblu cu 17 blocuri incep in primavara

Lucrarile de constructie a unui ansamblu rezidential cu 17 blocuri (S+P+4E si S+P+11E) si un numar total de circa 2.000 de apartamente vor incepe in primavara anului 2017. Denumit Onix Park, complexul va fi situat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Baneasa din Bucuresti, la nord de Bd. Alexandru Serbanescu. Proiectul va fi dezvoltat in doua etape, de Morad Group Europe, companie ce a mai construit, in Capitala, proiecte precum Onix Residence Grozavesti, Relax Residence sau Tilal Residence.
Termenul de finalizare a cladirilor ce vor fi incluse in prima etapa de dezvoltare este stabilit in primavara anului 2018.
In cadrul Onix Park vor fi disponibile garsoniere si apartamente cu doua si trei camere, avand suprafete cuprinse intre 42 mp si 130 mp, toate unitatile locative urmand a fi vandute finisate complet.
Proiectantul ansamblului rezidential este reprezentat de compania Arcadia Engineering, antreprenor general fiind desemnata societatea Soho Residence, serviciile de consultanta imobiliara fiind asigurate de Coldwell Banker - Mosilor.
Valoarea estimata a investitiei este de 20 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter