RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Lucrarile la ansamblul Timpuri Noi Square inainteaza rapid

Lucrarile la ansamblul de birouri Timpuri Noi Square, dezvoltat de Vastint Romania pe amplasamentul fostei fabrici Timpuri Noi din Bucuresti, inainteaza conform graficului de executie, in prezent lucrandu-se la nivelul al saptea al primelor doua imobile. Antreprenorul general al lucrarilor este compania Danya Cebus Rom, parte a grupului israelian AFI Europe. Primele doua cladiri vor fi inaugurate in trimestrul intai din 2017. Tot in prima etapa de dezvoltare a proiectului, dupa finalizarea primelor doua cladiri (S+P+10E), dezvoltatorul va mai construi un al treilea imobil (S+P+7E), lucrarile urmand a fi planificate conform cererii de pe piata.
In prima etapa a Timpuri Noi Square, Vastint va livra 50.000 mp de spatii pentru birouri de clasa A, circa 920 de locuri de parcare si aproximativ 3.000 mp de spatii comerciale.
Proiectul este dezvoltat pe un teren de 54.000 mp.
Vastint Romania este divizia imobiliara a grupului Inter Ikea. Terenul pe care se construieste ansamblul de birouri a fost cumparat de dezvoltator in 2010, pentru 34,6 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter