RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Ansamblu rezidential cu 250 de apartamente, in cartierul Dristor

In cartierul Dristor din Bucuresti au inceput lucrarile de constructie a unui ansamblu rezidential ce va avea in componenta cinci tronsoane (S+P+5E si S+P+6E) si un numar total de 250 de apartamente cu doua si trei camere. Denumit Dristor Park, complexul va fi dezvoltat de compania Prohil, societate care a construit, in ultimii sapte ani, peste 40 de imobile cu mai mult de 1.000 de locuinte. Prohil Rezidential este numele sub care opereaza departamentul de vanzari imobiliare al societatii Prohil Design, proiectantul general al ansamblului Dristor Park, avand o experienta de peste trei ani pe piata vanzarilor imobiliare.
Conform datelor companiei, proiectul va fi dezvoltat in trei etape, prima faza avand termenul de finalizare stabilit in luna septembrie 2017. In prezent, se lucreaza la structura de rezistenta a primului tronson al imobilului, la etajul intai.
Ansamblul va dispune de locuri de parcare subterane si supraterane pentru fiecare dintre cele 250 de locuinte. Structura de rezistenta este proiectata in sistem structural dual, cu pereti, stalpi, plansee cu placi si grinzi realizate integral monolit. Imobilele vor fi realizate pe fundatii de tip radier general de 80-90 cm grosime, pe straturi de pietris compactat cu grosimi de pana la trei metri. Compartimentarile interioare si exterioare vor fi realizate integral din caramida, iar izolatia exterioara va fi din polistiren expandat cu o grosime de 10 cm, protejat cu masa de spaclu si vopsea structurata. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant, iar finisajele vor include gresie, faianta, parchet si usi interioare.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter