RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Continua lucrarile la infrastructura Aeroportului International Ghimbav

Continua lucrarile la componentele infrastructurii Aeroportului International Brasov. Desi edificarea terminalului (S+P+1E), cu o suprafata desfasurata de aproximativ 12.000 mp, este incheiata, in perioada urmatoare, Consiliul Judetean (CJ) are in vedere 11 obiective, si anume: 7 sunt realizate de Bog’Art - UTI Facility Management SA (cladirea energetica, remiza PSI, posturile de control acces, gospodaria de apa, parcarea si drumul de acces de la terminal la DJ 103C, drumurile tehnologice interioare si retelele interioare), iar 4 de Consal - RS Activ (drumul tehnologic perimetral si a acceselor la echipamentele de radionavigatie, construirea imprejmuirilor si a portilor, devierea canalului Beselcin si montarea sistemului de protectie perimetrala).
„In prezent, muncitorii lucreaza la armarea/betonarea stalpilor si a centurilor de la cladirea energetica, armarea/cofrarea fundatiilor posturilor de control acces, excavatia si umpluturile terasamentului de la remiza PSI. In ceea ce priveste gospodaria de apa, sunt in executie hidroizolatia rezervorului de 300 mc si hidroizolatia/armarea radierului de la rezervorul de 100 mc. Nu in ultimul rand, se lucreaza in paralel la toate obiectivele de constructii civile, in timp ce la drumuri se realizeaza decopertarea”, a declarat Adrian-Ioan Vestea, presedinte al CJ Brasov.
Autoritatile judetene spera ca lucrarile sa fie definitivate pana la sfarsitul anului in curs. Valoarea totala a investitiei in aeroportul international depaseste 145 milioane de lei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter