RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Lucrarile la un imobil rezidential cu 12 etaje incep in primavara

In primavara acestui an vor incepe lucrarile de constructie a unui imobil rezidential S+P+12E in Brasov, in prezent proiectul fiind in etapa obtinerii autorizatiei de construire. Complexul, denumit Alpin Brasov, va fi dezvoltat de Wallberg Properties, companie detinuta de omul de afaceri Valentin Morar si lider pe segmentul dezvoltarilor rezidentiale premium din zona de vest a tarii. Lucrarile sunt prevazute a fi demarate in perioada februarie-martie 2016, cladirea urmand a fi definitivata la jumatatea anului 2017. Antreprenor general al proiectului este compania Imo Re Logistic, din Arad.
Compania Wallberg Properties este activa de un deceniu pe piata proiectelor rezidentiale premium, dezvoltand peste 100.000 mp in ansambluri de locuinte din Arad, Cluj-Napoca si Brasov, in urma unor investitii ce depasesc 40 milioane de euro.
La finele anului trecut, dezvoltatorul a demarat lucrarile pentru constructia Arad Plaza, ansamblu rezidential format din 3 cladiri (S+P+4E+E5, E6 retrase), cu un numar total de 107 apartamente si un efort investitional de 12 milioane de euro.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter