RO EN
Coșul este gol

OVES Enterprise isi dubleaza investitiile in anul 2023, la 3 milioane de euro

OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software din Cluj, anunta dublarea investitiilor, la 3 milioane de euro, pentru 2023, punand accentul pe inovatie, pe lansarea de produse proprii si pe extinderea internationala, in demersul de a fi mai aproape de potentialii clienti.
Compania, cu afaceri de peste 6 milioane de euro in 2022, pastreaza ritmul de crestere si in 2023 si estimeaza dublarea afacerilor, in acest an, pe fondul cresterii numarului de proiecte din industriile financiara (banci, institutii financiare, start-up-uri din zona financiara etc.) si de aparare.
„Estimam, cel putin, o dublare a business-ului OVES Enterprise, in 2023. Ne vom axa, in continuare, anul acesta, pe segmentele de defence si financiar, dar si pe zona de cloud, in masura in care avem foarte multe cereri de aici si avem si expertiza necesara pentru a da curs acestor cerinte. Vedem, totodata, o crestere a cererii si in zona de healthcare, segment care ne asteptam sa aiba o evolutie importanta”, spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.
Numarul de clienti OVES Enterprise a crescut anul trecut cu aproximativ 30%, insa dublarea business-ului in 2022 a fost generata de solidificarea parteneriatelor deja existente, compania reusind, cu fiecare client, o scalare a serviciilor oferite, din zona de development, la inceput, catre consultanta, strategie, cybersecurity, data security si multe altele.
Anul trecut, OVES Enterprise a inceput procesul de extindere a prezentei in piata internationala, prin deschiderea de birouri in afara Romaniei. In prezent, compania opereaza 5 birouri in strainatate: in SUA, la Palo Alto (Silicon Valley), in Germania (Munchen si Berlin), in Emiratele Arabe Unite (Dubai) si in Mare Britanie (Londra).
„Vom continua extinderea internationala in 2023. Dorim sa exploram optiunea de a deschide noi birouri in SUA, de exemplu la New York sau la Washington. Nu excludem sa deschidem un birou si in partea de nord a Europei, cel mai probabil in Suedia, care este poarta de intrare catre tarile nordice. Si Franta ramane o tara interesanta pentru noi, cu foarte multe posibilitati in zona de tech. Totodata, avem un partener din Asia care doreste sa deschidem un office acolo - exploram si aceasta optiune”, mai spune Mihai Filip.
Optimizarea proiectelor, reducerea costurilor si cresterea profitabilitatii sunt aspectele care completeaza strategia de anul acesta a OVES Enterprise.
Cat priveste numarul de angajati, OVES Enterprise a inchis 2022 cu o echipa de aproape 200 de colaboratori. Compania isi propune o crestere cu 50% a numarului de colaboratori, ajungand, la finalul anului, pana la circa 300. Acest obiectiv se afla in stransa legatura cu contextul economic global si va fi ajustat, pe parcursul anului, pe masura oportunitatilor si a contextului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter