RO EN
Coșul este gol

Master Card Identity Check, creste securitatea si combate tranzactiile frauduloase

Autentificarea de tip EMV 3D Secure, dezvoltata cu scopul de a imbunatati experienta pe care o au consumatorii atunci cand fac plati digitale, a intrat intr-o noua era a standardelor de securitate. In perioada urmatoare, bancile emitente vor inlocui, treptat, actualul SecureCode® cu programul Mastercard® Identity Check™, in timp ce pe website-urile comerciantilor se va regasi noua solutie, astfel incat toti posesorii de carduri sa beneficieze de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste platile online.
EMV®3-D Secure si Mastercard® Identity Check ofera noi beneficii comerciantilor si, totodata, vine in intampinarea unor limitari impuse de versiunea anterioara, 3-D Secure 1. Noul sistem a fost dezvoltat pentru a deveni cea mai buna solutie in combaterea fraudei platilor online, insa fara a afecta experienta de cumparaturi. Printre principalele imbunatatiri se numara:
- Sporirea securitatii pentru a combate tranzactiile frauduloase, prin autentificarea in doi factori a consumatorilor, cu ajutorul biometriei, si nu prin parole statice;
- Compatibilitatea cu dispozitivele mobile, inclusiv cu aplicatiile mobile, pentru a reflecta dezvoltarea accelerata a comertului electronic de pe mobil;
- Imbunatatirea Autentificarii Bazate pe Risc prin analiza unui set mult mai extins de date referitoare la cumparaturile efectuate;
- Imbunatatirea experientei consumatorilor pentru a reduce rata de abandon din timpul cumparaturilor.
„Increderea in lumea digitala a devenit moneda critica a economiei, dar si a celei de-a patra revolutii industriale. De aceea este imperios necesar ca si procesul de plata sa fie unul extrem de sigur, fara cusur si care sa rezulte intr-o experienta simpla si placuta pentru consumatori. Ca lider in industria globala de plati, ne-am asumat rolul de gardian atat al consumatorilor, cat si al emitentilor si comerciantilor, si am lansat o solutie potrivita pentru viitorul e-commerce-ului, menita sa asigure siguranta tranzactiilor”, a declarat Roxana Turquin, Business Development Manager, Mastercard Romania.
Inainte sa fie lansat, Mastercard® Identity Check™ a trecut printr-o etapa de testare, in urma careia a reiesit faptul ca reduce nivelul fraudei si al numarului tranzactiilor declinate, si ii permite consumatorului sa se autentifice fara probleme. Asadar, Mastercard® Identity Check™ nu doar ca le asigura consumatorilor o experienta de plata imbunatatita, dar contribuie si la cresterea profitului comerciantilor si al emitentilor de carduri.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter