RO EN
Coșul este gol

NOU! Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014

Cu prilejul Conferintei Internationale despre Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra (eveniment aflat la editia a sasea si devenit deja traditional pentru bransa autohtona de profil) vor fi acordate intr-un cadru select, pentru prima data in Romania, Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014. Desfasurat sub motto-ul „20 de ani de tamplarie moderna in Romania”, la data de 19 mai 2014, in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel – Bucuresti, evenimentul constituie un prilej optim de a recompensa excelenta in afaceri a companiilor ce activeaza in sectorul national de ferestre/usi.
Companii selectate in cadrul a sase sectiuni principale
In etapa preliminara, redactia revistei Fereastra a selectat societati reprezentative - producatori si furnizori din domeniu -  clasificate in functie de notorietate, transparenta, rezultate financiare, investitii etc. Firmele au fost grupate in cadrul unor sectiuni principale, dupa cum urmeaza:
 
PVC;
Aluminiu;
Lemn;
Geam & Sticla arhitecturala;
Dezvoltare piata;
Transparenta si comunicare.
 
In acelasi timp, domeniile reprezentative pentru producatorii si furnizorii selectati sunt constituite de: tamplarie din PVC; tamplarie din aluminiu & fatade; tamplarie din lemn; usi de interior & exterior; usi de garaj & usi automate & porti; rulouri si sisteme de umbrire; ferestre de mansarda; paneluri pentru usi; sisteme din PVC; sisteme din aluminiu; sisteme de placari & copertine; sisteme de feronerie/accesorii; utilaje & echipamente; sticla arhitecturala; geam termoizolant; adezivi & spume poliuretanice; software; servicii de proiectare; servicii de vopsire /infoliere.
 
Trofeul EURO-Fereastra si diplome de excelenta acordate celor mai semnificative firme
Ceremonia de decernare a Premiilor Pietei de Tamplarie Termoizolanta are loc in premiera, fiind parte integranta a Conferintei Internationale pentru Sisteme de Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra 2014, ale carei lucrari se deschid pe 19 mai a.c., la ora 10.00, in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel printr-o sesiune plenara, comuna cu lucrarile Conferintei despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii 2014, editia a treia. Cu prilejul galei, la festivitatea de decernare a premiilor, o serie de companii si personalitati din sectorul de tamplarie vor fi distinse cu Trofeul EURO-Fereastra si cu diplome de excelenta. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter