RO EN
Coșul este gol

EURO-CONSTRUCTII: Este pregatita Romania pentru o locuire sustenabila?

Subiectul propus de presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania (APMCR), ing. Claudiu Georgescu, la cea de-a cincea editie a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii 2016 - eveniment programat sa se deruleze in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel - Bucuresti, la data de 24 mai a.c., se intituleaza sugestiv: „Este Romania pregatita pentru o locuire sustenabila?”. Astfel, in fata auditoriului format din peste 300 de specialisti, conferentiarul va efectua o analiza a fondului actual de locuinte, incercand sa stabileasca, in functie de cerintele directivelor europene, perspectivele pietei nationale a constructiilor rezidentiale. De asemenea, tema prezentata constituie un bun prilej de dezbatere interactiva a noilor standarde de locuire din UE.
„Romania nu are acum un proiect de locuire sustenabila. Suntem intr-o tara in care doar 2% din suprafata este construita, fata de 6% in Germania, de exemplu. Infrastructura municipiului Bucuresti este buna pentru anii 1900, nu pentru 2016. Pentru a rezolva aceste probleme, pe termen mediu si lung, ar fi de dorit o implicare a factorilor de decizie din administratia centrala in elaborarea unor planuri si strategii privind locuirea in Romania”, a declarat Claudiu Georgescu, referindu-se la tema supusa auditoriului conferintei din 24 mai 2016. Informatii suplimentare, la www.euroconferinte.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter