RO EN
Coșul este gol

17DECGE: A 17-a Conferinta Danubian-Europeana de inginerie geotehnica, in 2023

Cea de-a 17-a editie a Conferintei "Danubian-Europene de Mecanica Pamanturilor si Inginerie Geotehnica" va avea loc in perioada 7-9 iunie 2023, la Bucuresti, la Hotelul Ramada Parc. Evenimentul este organizat de Societatea Romana de Geotehnica si Fundatii (SRGF), care a fost aleasa, la editia DECGE de la Skopje, din 2018, de catre reprezentantii Societatilor Dunarene ale ISSMGE ca organizator si gazda a celei de-a XVII-a editii a Conferintei, programate initial pentru 2022.
"In urma pandemiei, intrucat multe conferinte au fost amanate, s-a decis impreuna cu vicepresedintele pentru Europa, prof. Mario Manassero, ca editia cu numarul 17 a evenimentului sa fie amanata pentru iunie 2023. Tema Conferintei este: Ingineria Geotehnica Europeana - Unitate si diversitate, urmand a aduce impreuna tari ale regiunii, fiecare cu specificul sau, pentru a identifica un mod unitar de practica in domeniu, la nivel european. Obiectivele generale ale 17DECGE sunt diseminarea cunostintelor si practicilor nationale catre toate partile interesate de acest domeniu, de a aborda atat teme de cercetare, cat practice si transdisciplinare, precum si de a asigura un forum de discutie pentru specialistii din acest sector de activitate", a declarat prof. Loretta Batali, presedintele Conferintei 17DECGE si al SRGF.
17DECGE propune subiecte interesante si diverse sub tema generala a conferintei, sesiuni plenare si de discutii, precum si o expozitie tehnica. Conferinta se va alatura celui de-al doilea Simpozion national de geotehnica a mediului, acum cu prezenta internationala, pentru a sublinia importanta acestui domeniu de activitate.
Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter