RO EN
Coșul este gol

UTI GRUP consolideaza utilizarea DUAE si integrarea serviciului e-CERTIS

In luna martie 2017, a fost demarat proiectul ”Solutii e-Procurement in Romania - Consolidarea utilizarii DUAE si integrarea serviciului e-CERTIS”, avand ca parteneri Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice, Deloitte Audit Romania si Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. In luna iunie a fost cooptat un partener nou in proiect, respectiv societatea UTI Grup S.A.
Scopul general al proiectului il reprezinta implementarea si consolidarea solutiilor e-Procurement in Romania, care in final sa conduca la alinierea Romaniei la standardele si directivele europene in domeniul achizitiilor publice. Rezultatele prevazute in cadrul proiectului sunt implementarea serviciului DUAE si a sistemului e-CERTIS la sistemul national de achizitii publice, conectarea serviciului DUAE la registrele nationale. Valoarea totala a proiectului este de 368.325 euro. Proiectul este cofinantat prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei (Connecting Europe Facility - CEF), apelul de finantare Telecom.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter