RO EN
Coșul este gol

SONAE SIERRA: Profit net de 78 milioane de euro in primele noua luni ale anului

Sonae Sierra, dezvoltatorul centrului comercial ParkLake din Bucuresti, a inregistrat in primele noua luni ale anului 2017 un profit net de 77,8 milioane EUR, fata de 92,6 milioane EUR inregistrate in aceeasi perioada a anului 2016. Aceasta scadere de 16% se explica mai ales prin rezultatul indirect mai scazut, consecinta a impactului pozitiv al deschiderii centrului comercial ParkLake in 2016, compensat partial prin cresterea marjei pentru servicii si prin rezultatul direct generat de portofoliul din Brazilia.
Indicatorul EBIT a atins valoarea totala de 75,8 milioane EUR, reprezentand o crestere de 7 % fata de anul precedent. Rezultatul direct s-a ridicat la 45,2 milioane EUR, reprezentand o crestere de 12% fata de primele noua luni ale anului 2016. Aceasta crestere reflecta o valoare mai mare a indicatorului EBIT pentru portofoliile din Europa si din Brazilia, in ansamblul lor, precum si rezultate financiare mai bune.
Din perspectiva indicatorilor de exploatare, vanzarile chiriasilor au crescut cu 7,8% in intreg portofoliul din Europa, in comparatie cu aceeasi perioada a anului 2016. Romania a inregistrat o crestere semnificativa, influentata de reusita deschiderii centrului comercial ParkLake.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter